Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.
Boek nu

Beoordelingen

9,0 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
9,4
Comfort
9,0
Locatie accommodatie
8,7
Faciliteiten
9,0
Personeel
9,5
Waar voor uw geld
8,2
Beoordelingen
    Nina
    nl
    8,8
    17 oktober 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Berrie Van Dijck
    nl
    9,2
    24 juni 2017
    Het is erg duur voor wat je krijgt. De sfeer is goed en het is mooi, maar voor deze prijs, zonder zwembad, geen airco, tussen de weilanden, dan klopt de prijs niet.
    Super mooi verblijf. Heerlijk rustig, relaxte sfeer, mooie kamer, vriendelijk personeel, mooie omgeving. Als het niet O duur was hadden we meer dan 1 nacht gebleven.
    Frank
    nl
    9,6
    31 mei 2017
    De wifi is in de studio niet goed, maar op de centrale accommodatie goed. De bovenverdieping van de studio (bed) is moeilijk koel te krijgen bij hete temperaturen
    Het ontbijt, en het diner (reserveren) zijn verrukkelijk. De eigenaar en crew zijn zeer behulpzaam. Het hele complex is net opgeknapt en grote delen zijn nieuw en strak ingericht. Op een heerlijke rustig plek in het achterland van Alentejo. Vlakbij het strand, en een paar km rijden van twee leuke dorpjes.
    Wim
    be
    10
    12 april 2017
    Een super de luxe-verblijf, voor speciale gelegenheden.
    Het diner moesten we 24u op voorhand bestellen, dat hadden we over het hoofd gezien ... gelukkig hadden we dat smiddags gemerkt en elders warm gegeten voor we aankwamen.
    Heel rustige omgeving, dieren in de weide, heel mooie inrichting, vriendelijk personeel, een grote buitenkeuken en living die iedereen kon gebruiken ( drank en fruit aanwezig) .
    Pim
    nl
    8,3
    3 november 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    ruud
    fr
    8,3
    16 oktober 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Peter
    be
    9,6
    8 oktober 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Tim
    nl
    8,8
    18 september 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Bob
    nl
    8,3
    19 augustus 2016
    Kleine kamer in verhouding met de kosten, hard bed, gehorig (afhankelijk van buren of je daar last van hebt)
    Mooie rustige omgeving, gezamenlijke ruimte binnen, heerlijk ontbijt erg uitgebreid, self service bar waar je drinken kan kopen, fijne sfeer, de ezels, schapen en struisvogel 😀, vlakbij zee, je kan 's-avonds dineren en voor lunch een picknick meenemen, zitje buiten bij de kamer, wordt elke dag schoongemaakt.
    Simone
    be
    9,2
    25 juli 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Annemieke
    nl
    7,9
    7 juli 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl
    9,2
    13 mei 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Frank
    be
    9,6
    7 april 2016
    Zalige verrassing van een last minute booking.
    Wel....bij warm weer een zwembad misschien?
    Wat niet...rustige ligging, schitterende kamers, sympathieke ontvangst, lekker eten en drinken, super ontbijt.
Sluiten